Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu
Heb je een idee? Test deze eerst.

Heb je een idee? Test deze eerst.

De ontwikkelClub de website idee

Heb je een goed idee voor een website, webshop, app of applicatie test deze dan eerst.

Je idee zonder dat deze wordt uitgevoerd is niets waard dus geef deze een kans. We begrijpen dat je niet onnodig risico wilt lopen. Daarom test je idee eerst.

Bij het testen van je idee zullen wij je helpen om de basis van het idee om te zetten naar techniek.  Het resultaat is een werkende website, webshop, app of applicatie. Je kunt dan heel snel beginnen met het uitvoeren van je marketing plan.

Het voordeel van het testen is dat je niet teveel geld kwijt bent.  Mocht je idee niet aanslaan dan heb je in ieder geval niet de hoofdprijs betaald.

Een paar tips voordat je werkelijk je idee laat ontwikkelen.

1. Zorg voor een duidelijke reden, wat is de toegevoegde waarde en voor wie is het een toegevoegde waarde.

2. Ken je werkelijk je doelgroep? Heb je onderzoek gedaan naar de problemen van deze doelgroep, wat zijn hun grootste frustraties?

3. Heb je je idee gedeeld met iemand uit je doelgroep die geen vriend of familie of goede kennis van je is? De mening van iemand die je kent is sociaal gebaseerd. Dat wil je niet.

4. Kun je voor je klant en jezelf een WIN WIN situatie creëren? Wat is die WIN WIN situatie?

5. Zijn er concurrenten? Ga bij hun website langs om je ideeën te toetsen. Concurrenten zijn een goede indicatie dat er geld te verdienen valt. (Laat je niet door hun afschrikken)

Neem contact met ons op voor meer tips of als je uitleg nodig hebt om je idee werkelijkheid te laten worden.