Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu
Welke dans muziek is populair.

Welke dans muziek is populair.

De uitdaging

Voor een muziek liefhebber die zijn muziek tips online plaatst hebben wij een front- en back-end applicatie gemaakt.

Het grootste probleem dat onze klant had is dat hij veel tijd kwijt was met het vinden van een passend plaatje en het koppelen aan I-tunes.

Back-end

In de back-end applicatie kan de liefhebber zijn muziek afluisteren, categoriseren en waarderen. De nummers met de hoogste waardering worden automatisch gekoppeld met I-tunes.

bestclubsongs4

Met een druk op de knop wordt een html script gemaakt die direct in de website kan worden geplakt. Met de backend applicatie kan de muziek naar het internet gestreamt worden en met een mobiele telefoon app kan de applicatie op afstand bestuurd worden (vooruit spoelen, categoriseren en waarderen).

Front-end

Voor de website hebben we een wordpress thema gebruikt. Met WordPress kan hij de site helemaal zelf beheren.

bestclubsongs1

 

 

Additionele informatie

De klant is een affiliate-partner van Apple Itunes. Als een bezoeker op een link klikt dat de website van I-tunes opent en koopt muziek dan krijgt de eigenaar van de site een percentage.

Als affiliate promoot je producten (promotor) van iemand anders (supplier). Door middel van een link op je site kun je door linken naar het product. In de link zit extra informatie opgeslagen zodat de  supplier weet van wie de bezoeker komt en als de bezoeker iets koopt kan de supplier een bedrag aan de promotor toekennen.

 

bestclubsongs2