Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu
Hoe gaan wij te werk?

Hoe gaan wij te werk?

We gebruiken standaard processen voor het ontwikkelen en implementeren van applicaties. Hiermee besparen we kosten en kunnen wij producten leveren tegen scherpe tarieven.

Globaal volgen we samen met onze klanten het volgende traject.

1. Intake

Het intake gesprek is om duidelijkheid te krijgen wat de klant werkelijk wil, wat zijn problemen zijn, wat zijn doel is en welke resultaten hij wil behalen. Dit gesprek is kosteloos en we prefereren het gesprek via Skype te doen, dit drukt de kosten en bespaart energie.

2. Voorstel

Na het intake gesprek doen wij een voorstel. In dit voorstel zullen wij onze ideeën voorleggen met daarbij een financieel plaatje.

Als het voorstel wordt geaccepteerd dan gaan we naar de specificatie en initiële design fase

3. Specificatie

De gewenste functionaliteiten worden beschreven en de klant geeft richting van het design aan.

Het document dat de functionaliteiten beschrijft is later het document om de acceptatie-test te doen.

4. Ontwikkeling

De ontwikkeling van de designs, layout en logos is een iteratief proces. Regelmatig is input vereist om te blijven voldoen aan de verwachtingen van de klant.

Nadat de designs door de klant zijn goedgekeurd volgt het ontwikkel proces. De functionaliteiten worden gebouwd. Ons test team zullen de functionaliteiten continu blijven testen om te zorgen dat de kwaliteit of het juiste niveau blijft.

Mocht de klant onzeker zijn over een bepaalde functionaliteit dan zullen wij verschillende prototypes tonen. Zodat de juiste keuzen gemaakt kunnen worden.

5. Acceptatie

Wanneer de projectleider vindt dat de website of applicatie aan alle functionele eisen voldoet dan wordt samen met de klant een acceptatie-test gedaan.

6. Afronden

Als de klant het product heeft geaccepteerd dan zullen wij dit implementeren in een productie omgeving. Dit kan zijn de productie omgeving van de klant of die van de OntwikkelClub. Vervolgens trainen wij volgens het ‘train a trainer’ principe een persoon.